Vermouth Yzaguirre

es sinònim de tradició.

Neix el Celler Bodegas Yzaguirre al Morell, entre Reus i Tarragona, fruit de l’experiència centenària d’uns cellers que, des de 1884, es dediquen a la producció de vermouth. Durant tots aquests anys hem elaborat el nostre producte seguint els mètodes tradicionals i unes fórmules ben guardades, secret de els nostres aromes i sabors exclusius. Al mateix temps, hem innovat per no renunciar a la millora de l’alta qualitat de la nostra gamma.

Tot un procés artesà que ens posiciona entre els millors vermuts. Una aposta per la qualitat que ha portat la marca Yzaguirre al voltant del món, amb una expansió comercial tant al mercat espanyol com als mercats internacionals, arribant a 40 països d’Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica.

Coneix els millors sabors, obtinguts de les varietats de raïms més selectes i de les nostres mescles secretes d’herbes i espècies. Un Vermouth Yzaguirre per a cada paladar: la dolçor de la canyella o la vainilla; els sabors més amargs del díctam de Creta o la quina; les aromes del cardamomo, la genciana o el coriandre; o el sabor ardent de la nou moscada.

fondo-bodega-def2

Vermouth Yzaguirre

es sinònim de tradició.

Neix el Celler Yzaguirre al Morell, entre Reus i Tarragona, fruit de l’experiència centenària d’uns cellers que des de 1884 es dediquen a la producció de vermouth. Durant tots aquests anys hem elaborat el nostre producte seguint els mètodes tradicionals i unes fórmules ben guardades, secret de la nostra exclusiva aroma i sabor. Al mateix temps, hem innovat per no renunciar a la millora de l’alta qualitat de la nostra gamma..

Tot un procés artesà que ens posiciona entre els millors vermuts. Una aposta per la qualitat que ha portat la marca Yzaguirre al voltant del món, amb una expansió comercial tant al mercat espanyol com als mercats internacionals, arribant a 40 països d’Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica.

Coneix els millors sabors, obtinguts de les varietats de raïms més selectes i de les nostres mescles secretes d’herbes i espècies. Un Vermouth Yzaguirre per a cada paladar: la dolçor de la canyella o la vainilla; els sabors més amargs del díctam de Creta o la quina; les aromes del cardamom, la genciana o el coriandre; o el sabor ardent de la nou moscada.

Creacions

Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros que nos permite obtener información de la navegación de los usuarios. Más información aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies