Vermut amb un toc de creació

Vermut amb un toc de creació

L’aperitiu és un costum ben arrelat a casa nostra. Més que un costum, es podria dir que és un dels petits plaers que donen sabor a la vida. I, a més, es pot practicar a qualsevol època de l’any. Però moltes vegades no ens ve de gust sortir de casa a fer un aperitiu per no repe- tir les mateixes patates, olives o llaunes de conserva de sempre, per bones que siguin. Afortunadament, a Barcelona l’aperitiu és tendència i són nombrosos els llocs per prendre’n assa- borint menjars diferents, imaginatius i, a vegades, sorprenents. Aquests són alguns dels establiments de la Ciutat Comtal on un ape- ritiu deixa de ser sinònim de repetició per convertir- se en descobriment de sen- sacions que provoquen un autèntic plaer al paladar.



Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros que nos permite obtener información de la navegación de los usuarios. Más información aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies